Recruitment voor Technology, Data & Analytics

Hi, wij zijn Stackmate.

Binnen een continu veranderende wereld van IT heeft StackMate een mooi aanbod van vacatures voor IT professionals op het gebied van Technology, Data & Analytics.

Over ons

StackMate is een initiatief van werving -en selectiebureau SENSE Recruitment. SENSE Recruitment opgericht in 2008 heeft in de afgelopen 13 jaar een groot netwerk opgebouwd binnen het consulting domein. Gespecialiseerd in functies op het gebied van Transformatie, Organizational Excellence en Digitalisering ondersteunen zij dagelijks en al jarenlang toonaangevende organisaties bij de werving en selectie van zowel actief -als passief werkzoekende.

Wat we belangrijk vinden

Wij vinden ons werk belangrijk en dat laten wij merken. Vakkundig en gedreven streven wij naar een match waarin we op zowel vakinhoudelijke skills als persoonlijke competenties perfecte aansluiting vinden met onze vacatures. Een aanpak waarmee SENSE Recruitment al jaren heel hard groeit. 

Klinkt goed, toch? Wordt nu onderdeel van onze StackMate community om als eerste onze laatste vacatures te ontvangen! Of bekijk onze vacatures!

Team Stackmate

 

Benieuwd naar de mensen achter StackMate? We stellen ons graag aan je voor.

Samir Ben Slimane
recruiter
Ronny Asscher-Magid
recruiter
Tom van den Brink
recruiter

Geen vacature willen missen?

Laat dan jouw e-mailadres bij ons achter en wij doen de rest!

Schrijf je in!

Om op de hoogte te blijven van actuele vacatures!